Alt om Billund i Danmark!

Billund.no

Legoland

 

Legoland ligger i midt i Billund sentrum og kommunen et sterkt preget av å være bygget opp rundt Legoland. Hovedhensikten med Legoland er at alle atraksjoner enten er bygget i lego eller er innspirert av lego. Parken er verdenskjent og en av Danmarks aller mest besøkte turist attraksjoner.

I parken kan du beundre store flotte byggverk i lego, kjøre karuseller i alle varianter, spise på et av de mange spisestedene og selvfølgelig kjøpe lego i alle varianter.

Dersom du befinner deg på Jylland er du sjeldent mer enn en times tid unna parken. Det er lett å finne frem, det er bare å følge skilting til Billund. Det er store parkeringsplasser utenfor parken og dersom du bor på hotellet i Legoland bor du mer eller mindre inne i parken. Dette hotellet kan bestilles blandt annet via Color line.

Legoland ligger forøvrig rett ved siden av flyplassen i Billund hvor mange charterturer til syden går fra. Kanskje en ide å kombinere bilferie i Danmark med besøk i Legoland og ei uke i syden. Vi må ikke glemme Lalandia Feriecenter som er den nye og andre store attraksjonen i Billund. Legoland og Lalandia ligger nærmest inntil hverandre men attraksjoenen er hver for seg så store at du uansett bør sette av minst en dag til hver.


Copyrighted content. All Rights Reserved.