Alt om Billund i Danmark!

Billund.no

Lalandia

 

Lalandia Feriesenter Billund er et nytt stort feriesenter rett ved siden av Legoland i Billund. Feriesenteret har flere hundre feriehus samt Lalandia Aquadome som hovedattraksjon, et tropisk badeland som ligger helt opptil Legoland. Lalandia Aquadome har for øvrig flere attraksjoner en selve badelandet. Den inneholder også aktiviteter som minigolf, gedigent lekeland og bowling for å nevne noe.

Når du oppholder deg på Lalandia Feriesenter har du med andre ord gangavstand til de attraksjonene av betydning på din miniferie til Danmark. Både Aquadome og Legoland ligger i gåavstand fra hyttene. Det skal også gå et lite turist- tog inne på ferieområdet slik at du kan bevege deg raskt mellom de forskjellige attraksjonene. Hyttene/ feriehusene som alle er helt nye er selvfølgelig topp moderne.

Lalandia Aquadome har det aller meste du kan tenke deg i et innendørs tropisk vannland. Her finner du bølgebasseng, grottebasseng, vannlekeland, barnebasseng, vannsklier i alle størrelser, boblebad, spa og solarium for å nevne noe. Siden Lalandia Aquadome er helt nytt er alle fasiliteter av beste kvalitet. Garderobene er rene og romslige i likhet med resten av badelandet.

Inngangsprisen er noe i stiveste laget i forhold til andre badeland men du får da full tilgang til et fantastisk flott tropisk badeland. Det er noe som heter at man får hva man betaler for, et utrykk som kommer til sin rett i denne sammenheng. Dersom du imidlertid bor i et av Lalandia sine feriehus er adgang til Lalandia Aquadome gjerne inkludert i prisen.


Copyrighted content. All Rights Reserved.