Alt om Billund i Danmark!

Billund.no

Legoland

 

Legoland ligger i midt i Billund sentrum og kommunen et sterkt preget av å være bygget opp rundt Legoland. Hovedhensikten med Legoland er at alle atraksjoner enten er bygget i lego eller er innspirert av lego. Parken er verdenskjent og en av Danmarks aller mest besøkte turist attraksjoner.

I parken kan du beundre store flotte byggverk i lego, kjøre karuseller i alle varianter, spise på et av de mange spisestedene og selvfølgelig kjøpe lego i alle varianter.

Dersom du befinner deg på Jylland er du sjeldent mer enn en times tid unna parken. Det er lett å finne frem, det er bare å følge skilting til Billund. Det er store parkeringsplasser utenfor parken og dersom du bor på hotellet i Legoland bor du mer eller mindre inne i parken. Dette hotellet kan bestilles blandt annet via Color line.

Legoland ligger forøvrig rett ved siden av flyplassen i Billund hvor mange charterturer til syden går fra. Kanskje en ide å kombinere bilferie i Danmark med besøk i Legoland og ei uke i syden. Vi må ikke glemme Lalandia Feriecenter som er den nye og andre store attraksjonen i Billund. Legoland og Lalandia ligger nærmest inntil hverandre men attraksjoenen er hver for seg så store at du uansett bør sette av minst en dag til hver.


Copyright © 2012. All Rights Reserved.